Dogodki

Prenova degradiranih območij/ Brownfield regeneration

Mini teater, Križevniška ulica 1, Ljubljana

13. maj 2011

V torek 17. maja 2011 Urbanistični inštitut Republike Slovenije organizira mednarodno konferenco z naslovom PRENOVA DEGRADIRANIH OBMOČIJ / BROWNFIELD REGENERATION – Konferenca projekta COBRAMAN.

Konferenca bo organizirana v okviru mednarodnega projekta COBRAMAN (Manager Coordinating Brownfield Redevelopment Activities / Menedžer za kordinacijo aktivnosti pri prenovi degradiranih območij). Poleg projekta COBRAMAN bodo predstavljeni tudi nekateri uspešni primeri prenov degradiranih območij v Sloveniji in tujini: regeneracija Tobačne tovarne, revitalizacija tovarne ROG, Olimpijski park v Londonu.

Konferenca se bo odvijala v Mini Teatru na Križevniški ulici 1 v Ljubljani in se prične ob 9.00 uri. Potekala bo v angleškem jeziku in je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je potrebna predhodna registracija. Prijavnico najdete na spletni strani projekta www.cobraman-ce.eu in jo pošljete na nina.gorsic@uirs.si najkasneje do 13. maja 2011.

Projekt COBRAMAN se izvaja preko evropskega programa CENTRAL EUROPE, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Če želite dodati svoj komentar, vas prosimo, da se registrirate. Hvala.