Dogodki

Sodelujte na Razstavi produktnega oblikovanja

Uredništvo

do 05.09.2012

V okviru Meseca oblikovanja, ki bo potekal med 18. oktobrom in 18. novembrom 2012, bo tudi letos Design Expo s spremljajočimi dogodki in razstavami. Organizatorji vabijo k prijavi na razpis za Razstavo produktnega oblikovanja. Rok oddaje prijav je 5. september.

Razstava produktnega oblikovanja na Design Expu je mednarodna razstava izvirnih, inovativnih in dobro oblikovanih izdelkov s področij produktnega oblikovanja, kot so okolje, delo, transport, prostor, igra, družba in moda, ki pomenljivo oznanjajo prihodnost. Na razstavi lahko sodelujejo avtorji, avtorske skupine in podjetja iz Slovenije in jugovzhodne Evrope (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija, Albanija, Grčija, Bolgarija, Romunija, Turčija, Madžarska).

Kurirana razstava bo na ogled strokovni in širši javnosti 18. in 19. oktobra na razstavišču Meseca oblikovanja. Namenjena je vsem, ki želijo svojo dejavnost predstaviti potencialnim poslovnim partnerjem, kupcem, medijem in javnosti.

Na razpis za Razstavo produktnega oblikovanja na Design Expu se lahko prijavite do 5. septembra 2012  in s svojim izdelkom prispevate k širšemu pregledu kakovostnega oblikovanja držav jugovzhodne Evrope in Slovenije.

Več:
Mesec oblikovanja

Prijave na spletu

Če želite dodati svoj komentar, vas prosimo, da se registrirate. Hvala.