Delavnica

MEDS LIZBONA 2013

Mednarodna delavnica študentov arhitekture in oblikovanja

Fakultete za arhitekturo - Vurnikova predavalnica, Ljubljana

9. maj 2013, ob 19. uri

MEDS (meeting of design students) je mednarodno združenje študentov arhitekture, grafičnega, industrijskega in notranjega oblikovanja, ki vsako leto v drugem evropskem mestu organizira dvotedensko mednarodno delavnico MEDS. Po lanskoletni uspešni delavnici v Ljubljani, bo letos delavnica z naslovom Reaction potekala med 3. in 18. avgustom 2013 v Lizboni. V sklopu delavnice bo 250 študentov iz več kot 30. držav preoblikovalo degradirane prostore v mestni četrti Graça.

Udeleženci delavnice bodo za boljše razumevanje problematike četrti aktivno sodelovali z lokalnimi skupnostmi in znotraj četrti ustvarili manjše projekte in intervencije (action). Namen delavnice je zasnovati projekte, ki bodo tudi po končani delavnici zaznamovali območje Graçe in s svojim obstojem pripomogli k ponovni obuditvi četrti (reaction).

Društvo MEDS Slovenija vabi vse zainteresirane študente arhitekture in oblikovalskih smeri, da se jim pridružite na javni predstavitvi delavnice MEDS LIZBONA 2013, ki bo potekala 9. maja 2013 ob 19. uri na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani.

Če želite dodati svoj komentar, vas prosimo, da se registrirate. Hvala.