Dogodki

Sodelujte na razstavi produktnega oblikovanja 2013

Mesec oblikovanja 2013

Tiskarna Mladinska knjiga, Dunajska 123, Ljubljana

Uredništvo

7.10. – 7.11.2013

V okviru Meseca oblikovanja, ki bo med 7. oktobrom in 7. novembrom 2013, bo tudi letos potekala mednarodna Razstava produktnega oblikovanja. Organizatorji vabijo k prijavi na razpis za razstavo, rok oddaje prijav je 30. avgust.

Razstava produktnega oblikovanja na Mesecu oblikovanja je mednarodna razstava izvirnih, inovativnih in dobro oblikovanih izdelkov s področij produktnega oblikovanja, kot so okolje, delo, transport, prostor, igra, družba in moda. Na razstavi lahko sodelujejo avtorji, avtorske skupine in mikro podjetja iz Slovenije in jugovzhodne Evrope (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija, Kosovo, Albanija, Grčija, Bolgarija, Romunija, Turčija, Madžarska).

Kurirana razstava bo na ogled strokovni in širši javnosti med 7. oktobrom in 7. novembrom na razstavišču Meseca oblikovanja. Namenjena je vsem, ki želijo svojo dejavnost predstaviti potencialnim poslovnim partnerjem, kupcem, medijem in javnosti.

Na razpis za Razstavo produktnega oblikovanja na Mesecu oblikovanja se lahko prijavite do 30. avgusta 2013 do polnoči  in s svojim izdelkom prispevate k širšemu pregledu kakovostnega oblikovanja držav jugovzhodne Evrope in Slovenije.

Več:
Mesec oblikovanja

Razpis za razstavo produktnega oblikovanja

Če želite dodati svoj komentar, vas prosimo, da se registrirate. Hvala.