Dogodki

Znamke in znamenja – Mesec oblikovanja 2014

Vabilo k sodelovanju na mednarodni razstavi produktnega in modnega oblikovanja

Tiskarna Mladinska knjiga, Dunajska 123, Ljubljana

6.10. – 6.11.2014

V okviru Meseca oblikovanja, ki bo potekal med 6. oktobrom in 6. novembrom 2014, bo tudi letos potekala mednarodna razstava produktnega in modnega oblikovanja jugovzhodne Evrope, tokrat pod imenom Znamke in znamenja. Za najbolje oblikovane produkte na razstavi bo Mesec oblikovanja letos prvič podelil tudi mednarodne nagrade Best of Brands and Signs!

Razstava Znamke in znamenja na Mesecu oblikovanja je mednarodna razstava izvirnih, inovativnih in dobro oblikovanih izdelkov s področij produktnega oblikovanja in mode. Na razstavi lahko sodelujejo avtorji, avtorske skupine in podjetja iz Slovenije in jugovzhodne Evrope (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija, Kosovo, Albanija, Grčija, Bolgarija, Romunija, Turčija, Madžarska).

Kurirana razstava bo na ogled strokovni in širši javnosti med 6. oktobrom in 6. Novembrom v Tiskarni Mladinske knjige. Namenjena je vsem, ki želijo svojo dejavnost predstaviti potencialnim poslovnim partnerjem, kupcem, medijem in javnosti.

Na razpis za Razstavo Znamke in znamenja na Mesecu oblikovanja se je možno prijaviti  do 13. junija 2014  in s svojim izdelkom prispevate k širšemu pregledu kakovostnega oblikovanja držav jugovzhodne Evrope in Slovenije.

Več: Mesec oblikovanja (pod zavihkom Razpisi in prijavnice)

Če želite dodati svoj komentar, vas prosimo, da se registrirate. Hvala.