Dogodki

Oblika-Volumen-Detajl

Mednarodna arhitekturna delavnica

Fakulteta za arhitekturo, RogLab, Ljubljana

Uredništvo

3.-7. november 2014

Med 3. in 7. novembrom bo na Fakulteti za arhitekturo UL in v RogLabu potekala mednarodna arhitekturna delavnica pod mentorstvom profesorja Josepha Vidicha z New York City College of Technology – CUNY. Udeleženci delavnice bodo z uporabo tradicionalnih in digitalno podprtih načinov iskanja arhitekturnih rešitev spoznali posebnosti parametričnega detajla, tektoniko gradiva in možnosti množinskega prilagajanja z uporabo digitalno podprtega (CNC) izdelovanja.

Delavnica bo v angleškem jeziku za največ 12 udeležencev. Pričakuje se predhodno znanje iz 3D digitalnega modeliranja s programom Rhinoceros. Zaželjeno je tudi poznavanje dela s pogramoma 3ds Max in Grasshopper. Potrebna je predhodno opravljena licenca za RogLabov laserski rezalnik ali CNC rezkalnik – za vse udeležence delavnice potekajo v oktobru usposabljanja po posebni ceni 20,00 EUR (z vključeno eno mesečno članarino).

Delavnico organizira Seminar Jurij Sadar s Fakultete za arhitekturo UL v sodelovanju z New York City College of Technology – CUNY in RogLabom.

Prijave in informacije:
-ob prijavi pošljite motivacijsko pismo v angleškem jeziku (do 500 besed s presledki) in vključi primere dosedanjega dela, iz katerih je vidno napredno znanje 3D digitalnega modeliranja in risanja
-prijave pošljite po elektronski pošti: ana.krec@fa.uni-lj.si

Prva skupina že začenja usposabljanje danes v RogLabu, so pa prijave na delavnico še odprte.

Če želite dodati svoj komentar, vas prosimo, da se registrirate. Hvala.