info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
18. 3. 2009

Po nizkoenergetskem Vorarlbergu

Uredništvo
Kubus inženiring 14. in 15. maja organizira strokovno ekskurzijo v avstrijski Vorarlberg. Udeležence ekskurzije bo po nizkoenergijskih hišah popeljal avstrijski arhitekt Walter Unterrainer. Strokovna ekskurzija je namenjena različnim strokovnim profilom; predvsem arhitektom, projektantom strojnih instalacij, gradbenikom, študentom arhitekture, strojništva in gradbeništva ter vsem ostalim, ki jih zanima področje nizkoenergijske in pasivne gradnje.

Udeleženci ekskurzije si bodo ogledali več pasivnih hiš in javnih zgradb zgrajenih po standardih za pasivne hiše. Med temi bodo občinski center Ludesch, supermarket in vrtec v Langeneggu, stanovanja v Ölzbündtu. Ogledali si bodo tudi proizvodnjo ekološkega masivnega lesa in vnaprej izdelanih delov za pasivne hiše ter proizvodnjo prezračevalnih naprav za pasivne hiše.

Udeleženci bodo prejeli prejeli program s podrobnejšimi informacijami o objektih, ki si jih bomo ogledali. Kotizacija za ekskurzijo znaša 180 evrov in vključuje vodenje ekskurzije, avtobusni prevoz, prevajanje in vstopnine, ne pa tudi spanja in hrane.


Prijave in informacije:
>>Kubus Inženiring

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

Hermann Kaufmann: Večstanovanjska lesena pasivna hiša Oelzbuendt, Dornbirn

na vrh