info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
4. 6. 2009

Mesec oblikovanja 09 vabi na Bazar

Uredništvo
Zavod Big jeseni ponovno pripravlja Mesec oblikovanja. V njegovem okviru bo tudi Bazar 09 - predstavitveni prostor za mlade ustvarjalce s področja industrijskega oblikovanja, interierja, arhitekture in mode. Bazar je namenjen študentom, diplomantom, avtorskim skupinam in šolam, ki jih bo izbrala strokovna komisija – prijave se zbirajo do 15. junija 2009.

V okviru Meseca oblikovanja, ki vsako leto poteka med 15. oktobrom in 15. novembrom, bo letos konferenca »Prihodnost trajnosti«, podeljene bodo nagrade, odvili pa se bodo tudi dogodki »Dizajn v mestu« ter sejemski prireditvi «Market« in «Bazar«.

Na Bazarju se bodo predstavili še neuveljavljeni mladi ustvarjalci s področja industrijskega oblikovanja, interierja, arhitekture in mode s tega dela Evrope. Bazar bo spremljal konferenco, kar je dobra priložnost, da se ustvarjalci s svojimi izdelki predstavijo širši javnosti in potencialnim naročnikom ter navežejo poslovne stike. Ustvarjalci bodo na Bazarju lahko svoje izdelke tudi prodajali.
Bazar vključuje tri strokovna področja:
1. industrijsko oblikovanje
2. interier in arhitekturo
3. modno oblikovanje

Bazar bo 15. in 16. oktobra 2009 na Ljubljanskem gradu v Hribarjevi dvorani, kjer bo tudi konferenca. Na voljo je 40 razstavnih mest, prijave zanje pa se zbirajo do 15. junija 2009. Med prispelimi prijavami, ki vključujejo tudi strošek 30 EUR prijavnine, bo strokovna komisija izbrala kandidate, ki bodo razstavljali na Bazarju.
Izbranim kandidatom ali avtorskim skupinam pripada:
- razstavni prostor v izmeri 2m x 1,5 m,
- najava dogodka v tiskovinah: Katalogu Meseca oblikovanja, na Migetalkarju in vseh reklamnih materialih,
- najava dogodka na spletni strani www.kreativneindustrije.si, in www.mesecoblikovanja.com ter v e-newsletterju,
- permanentna objava avtorjevega portfolija s kontaktnimi podatki na spletni strani >>www.kreativneindustrije.si
- izbrani kandidati bodo imeli možnost nastopa na prireditvi 180 stopinj, ki bo potekala 15.10.09 v Hribarjevi dvorani ob uradni otvoritvi Bazarja.

Portfoliji vseh prijavljenih kandidatov bodo ne glede na končni izbor permanentno objavljeni v registru Bazarja na spletni strani: www.kreativneindustrije.si. Prijavnina se neizbranim kandidatom ne vrača, namenjena je obdelavi podatkov, objavi v registru Bazarja in stroškom žiriranja.

Podrobneje o razpisu in prijavah:
>> www.zavodbig.com

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
Bazar 09 - več o razpisu in prijavah:
>> www.zavodbig.com
na vrh