info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
30. 9. 2009

Krajinski arhitekti imajo novo vodstvo

Uredništvo
Člani društvo krajinskih arhitektov so na redni letni skupščini 25. septembra 2009 sprejeli poročilo o delu za leto 2009, finančno poročilo in poročili nadzornega odbora in komisije za etična vprašanja ter izvolili nov upravni odbor DKAS. Nova predsednica DKAS je postala Barbara Goličnik.

Barbara Goličnik je doktorirala iz krajinske arhitekture v Edinburghu na Univerzi Heriot-Watt. Je raziskovalka na Urbanističnem inštitutu RS, kjer se v glavnem ukvarja z multidisciplinarnimi študijami doma in v mednarodnih povezavah. Njeno raziskovalno delo je povezano z oblikovanjem in vedenjskimi vzorci v prostoru v kontekstu urbanističnega načrtovanja in oblikovanja odprtih prostorov. Kot gostujoča profesorica predava na nekaj univerzah v Sloveniji in tujini.

Novi upravni odbor Društva krajinskih arhitektov sestavljajo Mojca Balant, Blanka Bartol, Damjan Černe, Barbara Goličnik, Dušan Stupar, Tina Verbič in Andreja Zapušek. Novi UO se je zahvalil članom za izkazano zaupanje in sporočil, da se je delovno že organiziral ter obljublja, da bo redno poročal o aktivnostih.


Več:
>>Društvo krajinskih arhitektov Slovenije

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.


na vrh