info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
5. 2. 2010

Zaps.si namesto Arhiforuma

Uredništvo
Od začetka tega tedna tudi uradno deluje je nova spletna stran Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije. Nova spletna stran se je z domene www.arhiforum.si preselila na www.zaps.si. Namen nove spletne strani je izboljšati sporazumevanje s člani, med posameznimi organi zbornice, strokovnimi društvi in širšo javnostjo.

Spletna stran ima novo strukturo in nove vsebine. Nekatere izmed njih so po novem namenjene samo članom zbornice in so dostopne le ob pridobitvi gesla. Člani geslo lahko pridobijo, če pošljejo zahtevo po elektronski pošti na naslov zaps@zaps.si. Navesti morate veljaven e-naslov, ki ga dnevno uporabljate, saj vam bo odslej služil tudi kot uporabniško ime za dostop do vsebin na spletni strani.

Z geslom bodo člani zbornice lahko dostopali do svojega profila, v okviru tega pa tudi do naročenih natečajnih gradiv novic in urejali svoje podatke v imeniku registriranih arhitektov, krajinskih arhitektov in prostorskih načrtovalcev. Z uporabniškim imenom in geslom je mogoče tudi dostopati do vsebin na podstrani »Strokovna pomoč«, ki prinaša vpogled v najnovejše predpise, informacije v zvezi s poslovanjem (pogodbe, povezave), v prihodnosti pa jo bodo na ZAPS nadgradili tudi z vsebinami, ki bodo članom v pomoč pri projektiranju.

Tudi predstavitev natečajev na novi spletni strani je drugačna. Po novem si bo v rubriki »zaključeni natečaji« mogoče ogledati vse panoje nagrajenih elaboratov v celoti, v galeriji pa bodo predstavljeni tudi nenagrajeni elaborati. Kot obljublja komisarka za informiranje Mika Cimolini, pa bodo v prihodnosti spletno stran še nadgradili z novimi vsebinami, primeri dobre natečajne prakse, navodili za organiziranje natečajev in drugimi gradivi.


Več:
>>www.zaps.si

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh