info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
2. 6. 2004

Zloraba in reciklaža

Matevž Čelik
V organizaciji Museo della Bonifica in Dimensione Fuoco, v mestecu San Dona di Piave, 10 km pred Benetkami bo 5. junija ob 18 uri otvoritev razstave THINKTWICE! Razstava se ukvarja z umetnostjo, oblikovanjem in arhitekturo, ki se na takšen ali drugačen način lotevajo ponovne uporabe odsluženih objektov.

Na razstavi, ki je se ukvarja s temami rabe, uporabe, zlorabe in reciklaže se bodo med pisano družbo ustvarjalcev predstavili tudi slovenski arhitekti Anastazija Korsič (Studio Ka), Ira Zorko in Janko Rožič (KUD Sestava), Nande Korpnik ter Sašo Sedlaček.

Po otvoritvi razstave v Muzeju, na viale Primavera 43 se bodo obiskovalci ob 19.30 preselili v prostore sicer še nedokoncanega razstavnega salona podjetja Dimensione Fuoco (delo arhitekta Alvara Size), kjer bo otvoritevna predstavitev sodelujočih na razstavi. Ta se bo ze naslednji dan preselila v prostore muzeja in bo tam na ogled do 20 junija.

Projekt je podprla Evropska Unija in Evropski sklad za regionalni razvoj v okviru programov Interegg III in Phare.


Več:
>>Museo della Bonifica

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh