info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
10. 1. 2005

Trajekt se poteguje za nagrado Izidor

Uredništvo
V začetku tega tedna začne z delom strokovna žirija, ki bo odločala o nagradah Izidor 2005. V kategoriji spletnih strani, namenjenih kulturi se za eno od nagrad poteguje tudi TrajekT.

Od 11. do 16. januarja bo TrajekT opremljen s pasico "Glasuj zame", preko katere boste lahko skočili na glasovalne strani http://www.izidor.net/tekmovanje. Svoj glas boste spletni uporabniki lahko oddali od torka, 11. januarja, do nedelje, 16. januarja. Zveste bralce seveda pozivamo, da oddajo glas za TrajekT.

Nagrada Izidor nagrajuje spletno odličnost, ki je stičišče treh meril: ciljev projekta, potreb uporabnikov ter značilnosti spleta kot medija in svojevrstnega komunikacijskega okolja. V slovenskem prostoru išče posameznike in organizacije, ki so v spletnem okolju odkrili inovativne načine za svoje delovanje, izražanje in komuniciranje.


Več:
>>Izidor 2005

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.


na vrh