info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
25. 3. 2005

Razpis za razstavo v Arhitekturnem muzeju

Uredništvo
Arhitekturni muzej Ljubljana objavlja razpis za "Odprti termin". To je razpis za razstavo s področja sodobnega arhitekturnega in urbanističnega ustvarjanja. Razpis je namenjen ustvarjalcem (arhitektom, kustosom, teoretikom, organizatorjem), ki ustvarjajo ali se ukvarjajo s sodobno problematiko na področju arhitekture in urbanizma.

Predstavite se lahko z realiziranim, nerealiziranim ali idejnim arhitekturnim projektom ali s temo, ki odpira aktualna vprašanja na področju sodobnega arhitekturnega in urbanističnega ustvarjanja.

Rok prijave je 25. april 2005. Strokovna komisija Arhitekturnega muzeja Ljubljana bo pregledala predloge in izbrala projekt do 5. maja 2005. O izboru bodo izbrani ustvarjalci obveščeni po pošti.

Projekt bo realiziran 15. junija 2005 v prostorih Arhitekturnega muzeja Ljubljana na Gradu Fužine, Južna dvorana (130 m2). Več informacij pri gospe Cvetki Požar, tel.: (01) 540 03 48, e-mail: cvetka.pozar@aml.si.


Več:
>>Arhitekturni muzej Ljubljana
>>Razpisna dokumentacija (*.doc)

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh