info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
7. 4. 2005

Plečnikova odličja za leto 2005

DAL
Sklad arhitekta Jožeta plečnika tudi za leto 2005 razpisuje osrednje javno priznanje slovenskemu avtorju za vrhunsko stvaritev na področju arhitekture, urbanizma, krajinske arhitekture ali notranje opreme, nastalo v zadnjih petih koledarskih letih v Sloveniji ali v tujini.

Poleg nagrade razpisuje Sklad tudi Plečnikovo medaljo za aktualno realizacijo ali delo na navedenih področjih in pa za pomembno delo s področja arhitekturne teorije in kritike ter strokovne publicistike oziroma nasploh za prispevek k bogatitvi arhitekturne kulture. Sklad posebej razpisuje še priznanje za izvajalski dosežek in študentsko priznanje.

Kandidate za nagrado, medaljo in priznanje lahko predlagajo podjetja, strokovna društva, člani žirije, avtorji sami in vsi državljani Slovenije. Predloge, ki naj bodo dokumentirani tudi s slikovnim materialom, največ v velikosti A3, pošljite do 18.aprila 2005 na naslov: Društvo arhitektov Ljubljane, Sklad arhitekta Plečnika,1000 Ljubljana, Karlovška 3/I.

Plečnikova odličja za leto 2005 bo izbrala tričlanska žirija, ki jo bo imenovala Skupščina sklada.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

anomnivni
cemu..., 12.4. 2005, 08:24

Pa saj je ze vse zmenjeno. Cemu sploh razpis, potalite si lizike med seboj, pa je. BBV

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh