info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
22. 4. 2005

Odprte meje - Open borders

Metka Sitar
Fakulteta za gradbeništvo Univerze v Mariboru je pod okriljem Katedre za stavbarstvo, prostorsko načrtovanje in varstvo okolja izdala monografijo z naslovom Open borders – Odprte meje. Monografija Odprte meje - Open borders predstavlja znanstvene oz. strokovne članke v slov./angl./nem., ki obravnavajo vprašanja posodobljanja prostorskega in regionalnega načrtovanja ob vstopu Slovenije v Evropsko unijo.

Poglavja v monografiji so napisali predstavniki arhitekturne, gradbene, urbanistične in planerske stroke, ki prihajajo iz univerzitetnih, raziskovalnih in gospodarskih inštitucij Slovenije, Avstrije, Nemčije in Švice: Metka Sitar, Peter Gabrijelčič, Špela Hudnik, Bernd Scholl, Marjan Lep, Daniel Kampus, Uroš Lobnik, Janez Koželj, Johann Zancanella, Ivan Stanič, Grigor Doytchinov (avtorji so navedeni po vrstnem redu prispevkov). Njihovi prispevki odražajo raznolikost pristopov in pogledov, nastalih v različnih okoljih ter strokah, tako na osnovi teoretično poglobljenih razmišljanj kot tudi projektno izkustvenih primerov .

Monografijo lahko naročite s pomočjo naročilnice na spodnji povezavi. Naročilo pošljite, skupaj s potrdilom o plačilu, po telefaksu št. (02) 2524179 ali po pošti na naslov Fakulteta za gradbeništvo, Smetanova 17, SI-2000 Maribor, do najkasneje 5. maja 2005. Monografijo vam bodo skupaj z računom dostavili po pošti.


Več:
>>Naročilnica / (*.doc)

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.


Odprte meje
Uredila: Metka Sitar
Založba: Fakulteta za gradbeništvo Maribor, 2005
Strani 204
Format 15,4 x 20,5
Cena: 4.800,- sit

na vrh