info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
24. 6. 2003

12 let bomo mladi na 'rock'n'roll stejdžu'
Za pripravo letošnje prireditve ob Dnevu državnosti je bila izbrana kreativna skupina z režiserjem Tomažem Štruclom na čelu. Za scenografijo je poskrbel Emir Jelkić, (zaenkrat še) študent arhitekture, ki je pred časom zaslovel s kratkim filmom 'How Do You Say Česma?', ki sta ga napravila skupaj s Katjo Šoltes.

Emir pravi, da njegova scenografija "ni neka blazna mobilna arhitektura z začasno konotacijo v kontekstu zatona nove ekonomije, ampak enostavno povedano rock'n'roll stejdž." Menda pa tudi izvedba tako malega projekta, kot je "rock'n'roll" stejdž ni enostavna in zahteva celega človeka.

Prireditev bo na predvečer Dneva državnosti na Trgu republike in se uradno imenuje '12 let smo mladi'. Prireditelji se letos zelo trudijo promovirati Dan državnosti kot največji praznik vseh državljanov. Poudarek pri proslavi zato ni na protokolarnem delu temveč v zabavnem delu, kjer nastopa cela falanga glasbenih skupin.

Več o prireditvi:
>>Urad vlade za informiranje
>>12 let smo mladi
>>Emir Jelkić

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

Emirjev Rock'n'roll stejdž


na vrh