info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
5. 9. 2005

Novosti s področja energetske učinkovitosti

Uredništvo
Priprave na strokovno srečanje Zgradbe, energija in okolje so v polnem teku. Objavljen je program prireditve s sodelujočimi imeni, posvet pa ima tudi novo spletno stran, na kateri je mogoče oddati prijave na seminar v elektronski obliki.

Srečanje Zgradbe energija in okolje prirejata Slovensko društvo za sončno energijo in Kubus inženiring iz Ljubljane. Potekalo bo 29. in 30. septembra v kongresnem centru hotela Toplice v Termah Čatež. V okviru dogodka so predvideni strokovni posvet, razstava in okrogla miza na temo bioklimatske arhitekture.

Izvajanje evropske direktive o energetski učinkovitosti zgradb in Nacionalnega energetskega programa zahteva sodelovanje arhitektov in projektantov drugih strok, gradbenih in drugih izvajalcev, dobaviteljev materiala in opreme, upravnih organov, raziskovalnih organizacij in izobraževalnih ustanov.

Posvet v Termah Čatež bo potekal v štirih tematskih sklopih. Posvečeni bodo energetski politiki, slovenski bioklimatski arhitekturi, pasivnim hišam in sončnim celicam.


Več:
>>Zgradbe, energija in okolje 2005
>>Program
>>Prijavnica / *.pdf (800kB)

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh