info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
24. 6. 2003

TrajekT je preklopil na zeleno
V ponedeljek, 23. junija 2003 je v baru Pri semaforju v Ljubljani potekala uradna predstavitev slovenskega portala za prostorsko kulturo TrajekT. Predstavitev se je odvila v obliki prijetnega druženja ob projekciji in glasbi, ter se zavlekla tja do polnoči. Opaziti je bilo predvsem predstavnike mlajše generacije.

Okrog sto obiskovalcev se je navduševalo nad novo pridobitvijo in obljubljalo sodelovanje. Z udeležbo pa sta TrajekT počastila tudi letošnji prešernov nagrajenec Vojteh Ravnikar, ob zaključku pa še novi predsednik Društva arhitektov Ljubljana, Miha Dešman. Za uspelo prireditev gre zahvala celotni ekipi in sodelavcem TrajekTa, Aparatu za vzpostavitev telekomunikacijskih povezav, Vo&Vo za tehnično podporo ter seveda prijaznemu baru Pri semaforju, ki je gostil prireditev.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Maja
komunikacije, 9.7. 2003, 13:27

Delovanje TrajekT-a izven speltnega medija je prava stvar in bi ga morali gojiti. Vsaj občasno bi si morali prizadevati skočiti iz kože in se takole prijazno gostujoč, mogoče tematsko osredotočeno, soočiti s prostorom in ljudmi.
Odlična in delujoča spletna pojavnost, mora preseči ograje strokovne ozkosti. Nujno moramo v dialog z javnostmi...samo tako bodo naše teze, misli, dobre in slabe rešitve sploh dobile smisel. Brez kritike ne bo šlo, končno živimo v časih, ko vsak dvomim o vsem in trdimo vsaj, da je tak odobro, da sproža samoreflesksijo in daje stvarem smisel, težo in družbeno vlogo. Ker nismo umetniki, vsaj v glavnem in v večini primerov ne, ampak predvsem ustvarjamo bivalna okolja, je to še kako velikega pomena.


Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh