info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
13. 10. 2005

Jutri zadnji rok oddaje predlogov za nagrado Piranesi
Jutri, 14. oktobra se izteka rok za oddajo predlogov za letošnjo slovensko selekcijo, ki se bo konec novembra na Piranskih dnevih arhitekture pomerila za nagrado Piranesi in za študentsko nagrado Piranesi.

Razpis je bil pred časom objavljen v časopisu Delo. Predlogi za razpis so lahko arhitekturna dela, izvedena v letih 2004 in 2005. Razpisovalec predlagateljem prepušča, da po lastni presoji utemeljijo in predstavijo svoj predlog na formatu, ki ne bo večji od A3, predstavitev pa naj ne bi bila obsežnejša od petih listov.

Predlogi morajo biti opremljeni s podatki o avtorjih, letu realizacije in lokaciji predlaganega dela. Predloge je potrebno poslati na naslov: Obalne galerije, Tartinijev trg 3, 6330 Piran. Letošnji selektor, Matevž Čelik, bo izmed prispelih in lastnih predlogov pripravil izbor, ki se bo v okviru razstave v Piranu, ki jo bodo otvorili 25. novembra, ob pričetku Piranskih dnevov arhitekture, potegoval za nagrado Piranesi. O izboru bodo predlagatelji obveščeni najkasneje do 4.11.2005.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.na vrh