info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
24. 10. 2005

Kulturna prestolnica, priložnost za SLO?
Zavod Bunker v torek, 25. oktobra v sodelovanju z British Council-om organizira tematsko delavnico s temo Evropska kulturna prestolnica v Sloveniji leta 2012.

Delavnica z vabljenimi udeleženci bo potekala v prostorih British Council-a (v Centru Tivoli, Tivolska ulica 30) od 10h do 14h in od 16h do 18h. Delavnico bo vodil dr. Franco Bianchini, ki je sodeloval pri več podobnih projektih. Tri teme delavnice bodo:
-
Štiri perspektive sheme evropske kulturne prestolnice: perspektiva raziskovalca in popisovalca, pripravljanje kandidature, razvijanje teme programa in perspektiva clana ocenjevalne komisije Evropskega sveta.
-
Proti 2012: razmišljanja o aspektih urbanih in regionalnih sprememb v Evropi.
-
Kulturna politika kot eden izmed odgovorov izzivom urbanih in regionalnih sprememb.

Šest ur bo strukturiranih po načelu: ura predavanja, ura debate in komantarjev in spet ura predavanja. Udeleženci bodo v pogovoru z Dr. Bianchinijem v urah namenjenih za debato, povedali svoja mnenja, predloge in vprašanja ter poslušali njegove komentarje.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh