info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
2. 11. 2005

Oblikovalec Ruedi Baur v Ljubljani
Na Fakulteti za arhitekturo v sodelovanju s Francoskim institutom Charles Nodier pripravljajo predavanje in dvodnevno delavnico, ki jo bo vodil oblikovalec Ruedi Baur. Na delavnico in predavanje ste vabljeni vsi, ki se pri svojem delu srečujete z vizualnim jezikom ali vas to le zanima: oblikovalci vizualnih komunikacij, arhitekti in študenti. Delavnica bo potekala 7. in 8. 11.2005, javno predavanje pa bo 9.11. ob 13h na Fakulteti za Arhitekturo.

Ruedi Baur je oblikovalec, predavatelj in pisec strokovne literature. Od sredine sedemdesetih deluje v različnih študijih in arhitekturnih birojih ter ob koncu osemdesetih ustanovi biro Intégral Ruedi Baur et associés. Kakovost njegovih intervencij v prostor kažejo številni projekti označevanja, sejemskih postavitev in grafičnih identitet. Podoba pariškega kulturnega centra Georges Pompidou, označevanje parka La Villette v Parizu, univerzitetnega kampusa v Strasbourgu, označevalni sistem letališča Köln - Bonn, mesta in metroja v Lyonu, podoba mesta Nancy je le nekaj referenc, ki dokazujejo pomembnost obiska.


PROGRAM DOGODKA

Delavnica:
7. in 8. 11. 2005 na Fakulteti za arhitekturo

Javno predavanje:
9. 11. ob 13. uri na Fakulteti za arhitekturo

Vabljeni:
Oblikovalci, arhitekti, študenti vizualnih komunikacij, arhitekture in vsi, ki pri svojem delu uporabljajo ali pa se srečujejo z vizualnim jezikom

Kotizacija: (DDV je vključen)
Študenti: 12.000 SIT
Zaposleni: 24.000 SIT

Prijava:
Zadnji rok prijave je petek 4.11.2005 na e-naslova:
senja.pollak@institutfrance.si
botas@studiobotas.com

Število mest je omejeno na 20.

Dodatne informacije:
senja.pollak@institutfrance.si
botas@studiobotas.com

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
Ruedi Baur - oblikovalec, predavatelj, pisec strokovne literature in vodja studia Intégral Ruedi Baur et associés. Avtor podobe pariškega kulturnega centra Georges Pompidou, označevanja parka La Villette, označevalnega sistema letališča Köln - Bonn, mesta in metroja v Lyonu, podobe mesta Nancy ...

Več:
>>www.integral.ruedi-baur.com


na vrh