info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
2. 7. 2003

Prenovljene strani Društva Arhitektov Ljubljana

Uredništvo TrajekTa
Ob svetovnem dnevu arhitekture, 1. juliju 2003, se Društvo arhitektov Ljubljana predstavlja s prenovljeno spletno stranjo. Oblikovana je enostavno, pregledno in uporabno. Rdeče obarvani slogani, ki označujejo povezavo s forumom, dandanes tako pogosto kršene moralne zapovedi za člane, pa govorijo o novi energiji na DAL.

Na spletni strani najdemo še podatke o društvu, obvestila o aktualnih dogodkih in prireditvah ter uporabne povezave na druge spletne strani. Novost je tudi rubrika projekt meseca, v kateri se za začetek pojavlja plečnikova nagrajenka - OŠ ob Rinži v Kočevju.

Vabljeni, da spletne strani Društva arhitektov tudi obiščete in predlagate svoj projekt meseca ali pa sodelujete v forumu.

>>Društvo arhitektov Ljubljana

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

www.drustvo-arhitektov-lj.si
na vrh