info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
4. 7. 2003

RAMTV na mednarodni razstavi v Izraelu

Tina Gregorič
26.6.2003 se je po mesecu dni zaprla mednarodna razstava ‘Soft(ware) Boundaries‘, v The Association of United Architects of Israel Gallery v Tel-Avivu.

Kuratorja razstave Shelly Cohen in Yasha Grobman sta prestavila projekte 11-ih mednarodnih ekip: Asymptote, Diller + Scofidio, Peter Eisenman, Emergen-c, Zaha Hadid, Tom Kovac, Greg Lynn, Ocean D, Kas Oosterthuis, RAMTV in Servo. Razstava se je osredotočila na konceptualne in formalne definicije meja v današnji arhitekturi ter njihovega vpliva na kulturo. Raziskovala je ponovno definicijo zaznave med zunanjim in notranjim, odnose med javnim in privatnim ter odnose med uporabnikom in arhitekturo.

Med uglednimi arhitekturnimi imeni je projekt Negotiate my boundary! razstavljala tudi mednarodna skupina RAMTV >> Aljoša Dekleva (Slovenija), Manuela Gatto (Italija), Tina Gregorič (Slovenija), Robert Sedlak (Nemčija), Vasili Stroumpakos (Grčija).

Več:
>>RAMTV
>>ASYMPTOTE
>>Diller + Scofidio
>>Peter Eisenman
>>Emergen-c
>>Zaha Hadid
>>Tom Kovac
>>Greg Lynn
>>Ocean D
>>Kas Oosterthuis
>>Servo

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh