info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
13. 2. 2007

Teorija urbanizma in arhitekture v slovenskem prevodu

Uredništvo
Založba Goga pripravlja izid prevoda temeljnega dela Kevina Lyncha The Image of the City. Knjiga je prvič izšla že kar daljnega leta 1960 in vendar, navkljub izjemni pomembnosti in referenčnosti, še ni doživela prevoda v slovenščino.

V zbirki Anagoga, ki je del knjižnih zbirk Založbe Goga, so se odločili, da izdajo še več prevodov del, ki so ključnega pomena za razumevanje in razvoj sodobnih tokov v arhitekturi in urbanizmu. Pri izboru del sodelujejo tudi s Fakulteto za arhitekturo v Ljubljani. Za naslednje leto tako načrtujejo prevod dela Kennetha Framptona: Toward a Critical Regionalism: Six Points for an Architecture of Resistance.

Če vas zanima nakup Lyncheve klasike, vam ponujajo možnost prednaročila knjige z 20 % popustom, s katerim vas bo izvod stal le 20€. Prednaročila so možna do preklica, knjiga bo predvidoma izšla konec poletja 2007. Svoje podatke (ime, priimek, naslov in davčna številka – velja za pravne osebe) lahko preprosto pošljete na email: matjaz.grum@zalozba-goga.si


Več:
>>Založba Goga

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh