info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
29. 3. 2007

Posvet Eko Centri

Uredništvo
Umanotera, slovenska fundacija za trajnostni razvoj v torek, 3.aprila pripravlja posvet o ekološki gradnji, saj alternativa danes ni več le abstrakten koncept. Ekološka gradnja je realna možnost za zmanjšanje vpliva človeka na podnebne spremembe. Omogoča jo spretno kombiniranje sodobnih tehnologij in tradicionalnih pristopov.

Na posvetu Eko Centri - Predstavitev trajnostne gradnje skozi prepletanje tradicionalnih pristopov in sodobnih tehnologij, bodo prikazani aktualni trendi na področju trajnostne gradnje in bivanja v svetu.
Posvet organizira Umanotera v sodelovanju z Gradbenim inštitutom ZRMK d. o. o. in Inštitutom Cornucopia ter ob finančni podpori Britanskega veleposlaništva v Ljubljani.

Posvet Eko centri bo v torek, 3. aprila, v dvorani Mestnega muzeja Ljubljana.

Prijava na posvet je možna do srede, 28. marca 2007. Cena za sodelovanje na posvetu je 50 EUR (+ DDV) za študente in predstavnike nevladnih organizacij oziroma 100 EUR (+ DDV) za druge sodelujoče. Priloženo prijavnico pošljite na elektronsko pošto info@umanotera.org.¸

Vljudno vabljeni!

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
>>Program posveta (.pdf)
>>Prijavnica (.doc)


na vrh