info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
21. 5. 2007

Predavanje Michela Rojkinda

Uredništvo
Na Fakulteti za arhitekturo bo v torek, 22. maja predavanje arhitekta Michela Rojkinda iz Mexico City-ja. Predavanje z naslovom Resonance bo ob 19.00 v Plečnikovi predavalnici.

Michel Rojkind je diplomiral l. 1994 na Universidad Iberoamericana v Mexico Cityu. Do 1998 je delal kot samostojni arhitekt, in nato s prijatelji ustanovil biro Adria´+Broid+Rojkind Arquitectos. Leta 2002 ustanovi svoje podjetje Rojkind Arquitectos, bil pa je tudi izredni predavatelj na univerzi v Mexico Cityu.

„Če me projekt pusti ravnodušnega, potem nekaj ni v redu. Nočem predstaviti projekta, če si sebe ne predstavljam kot uporabnika tega prostora“ trdi Michel. „Delam samo to, v kar verjamem.“
Ne predavanju bo Michel Rojkind predstavil svoje dela, za katera je požel številna priznanja po celem svetu.

Vabljeni!

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
>>www.rojkindarquitectos.com
na vrh