info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
29. 5. 2007

Kodeljevo odpira vrata
Vse, ki boste v poletnem času pregreti po od napornih usklajevanj ali omamljeni od vročega poletnega sonca po nadzoru na gradbišču, bo prav gotovo razveselilo naslednje obvestilo. Kopališče Kodeljevo z dnevom odprtih vrat v petek 1. junija 2007 pričenja poletno sezono. Kopališče bo v poletnem času odprto vsak dan ob lepem vremenu od 900 do 1900 ure.

Danes je Športni park Kodeljevo pomembno ljubljansko in slovensko športno središče, kopališče pa po tem ko so zaprli Kolezijo in Ilirijo ostaja praktično edini prostor v mestu, kjer se lahko v poletnih mesecih ohladite v hladni vodi. Kopališče Kodeljevo razpolaga s štirimi bazeni, med katerimi je največji olimpisjki bazen (50 x 25m - globina 200 cm). Bazeni na kopališču so letos obnovljeni, voda je ogrevana. Kopalci se bodo lahko razvedrili na vodnih toboganih, se okrepčali v Drobtinci, ali pa preprosto uživali v prijetnem zelenem okolju in počivali.

S kopališčem Kodeljevo upravlja Zveza športnih društev Slovan. V letošnjem letu so na kopališču prenovili tudi del letnih garderob, s čimer se bližajo koncu celostne obnove kopališča, ki se je pričela z obnovo bazenov v letu 2003.


Več:
>>ZŠD Slovan

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Anonimnez
Brez naslova, 29.5. 2007, 13:39

WTF???!

Stanko
ppp, 29.5. 2007, 14:47

Poletje, prosti čas, plavanje... nekatera mesta še imajo prava kopališča, brez množice toboganov, barskih stolov v bazenih in spolzkih ploščic vsenaokrog, celo v navezavi s parkom, prave male urbanistične ansamble za prosit čas, k isi jih zanekrat še niso uspeli podrediti podjetni oštirji in raznorazni turistični in prostočasni subjekti.

Ob odprtju Kodeljevega je zato treba začeti pdopisovati peticijo za obnovo Kolezije, preden jo odkrije kak Gjura, ali ji pripiše kak nov program kakšen neodvisen urbanist arhitekt


jzt
cena vstopnice, 9.7. 2007, 13:30

mene zanima cena vstopnice??V kopališču laguna so cene neprimerne..13 evrov da daš za eno kopanje nima smisla..groza

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.na vrh