info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
26. 7. 2007

Glasujte za svojega oblikovalca
Na spletni strani Meseca oblikovanja ali v kiosku Migetalkar, pred gostilno Figovec, lahko glasujete za svojega oblikovalca ali oblikovalski izdelek. Zmagovalce glasovanja bodo razglasili na otvoritvi Meseca oblikovanja, ki bo 18. oktobra na Ljubljanskem gradu.

Razstava nominirancev za nagrade Zvezde, ki se podeljujejo v okviru Meseca oblikovanja je v kiosku Migetalkar odprta že od konca junija. To so oblikovalec leta, interier leta in modni kontrast leta. Nominirance je izbrala strokovna žirija. Med oblikovalsko pisarno Gigodesign in oblikovalcem Rokom Kuharjem, med restavracijo Rožmarin (Aksl arhitekti), poslovno stavbo Trip-Trimo (Princic & Partners), Vilo v Bohinju (Multiplan arhitekti), razširitev restavracije Cubo (Katjuša Kranjc in Rok Kuhar) in med modnimi oblikovalci: Studiem Draž, Oktobrom in Almiro Sadar.

Če boste glasovali v Migetalkarju boste za svoje sodelovanje nagrajeni tudi z izvodom revij Hiše in Kontrast. Migetalkar je odprt vsak delovni dan med 10. in 20. uro. Razstava bo odprta do 1. septembra 2007.


Več:
>>Mesec oblikovanja 2007

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.na vrh