info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
13. 8. 2007

Natečaj za apartma na vodi

Uredništvo
Športno rekreativni center Grič s partnerji razpisuje natečaj za bivalno enoto na vodi. Na natečaj so vabljeni predvsem študentje in mladi diplomanti, pa tudi vsi drugi ki jih takšna naloga zanima.

Cilj natečaja je pridobiti najustreznejšo in oblikovno najzanimivejšo arhitekturno rešitev, za izdelavo samostojne bivalne enote za 2 do 4 osebe na plavajoči vodni ploščadi. Natečajniki naj bi predlagali rešitve za sodobno bivališče na vodi, primerno za sodobnega povprečnega človeka.

Na natečaj se je potrebno prijaviti do 20. avgusta 2007, med 23. in 24. avgustom 2007 bo potekala delavnica, rok za oddajo projektov pa je 24. september 2007. Delavnica bo potekala v športno rekreacijskem centru Grič v Velikih Malencah ob reki Krki.

Za najboljšo rešitev je razpisana nagrada 400 evrov, razpisovalec natečaja pa obljublja tudi ralizacijo projekta. Razpisani sta še druga nagrada v vrednosti 300 evrov ter tretja v vrednosti 200 evrov.

Dodatne informacije:
Mitja Oštrbenk
+386 40 757 756
mitja@sport-party.com
vidonja@hotmail.com

Več:
www.pocitnicenavodi.com

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh