info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
13. 8. 2007

Mednarodna nagrada za naročnike

Uredništvo
Brez dobrih naročnikov ni dobre arhitekture. Mednarodna nagrada 'Dedalo Minose' je namenjena javnim in zasebnim naročnikom za arhitekturo, ki so jo uspeli zgraditi v zadnjih 5 letih. Za nagrado lahko kandidirajo le dela, ki so jih načrtovali usposobljeni arhitekti ali gradbeni inženirji.

Žirija bo podelila 4 glavne nagrade in več posebnih nagrad. Ena od posebnih nagrad je namenjena naročnikom, ki so zaupali naročilo mladim arhitektom (pod 40 let). Nagrajena dela bodo predstavljena na mednarodni razstavi in objavljena v posebni številki revije l'Arca, ki izhaja v nakladi 45.000 izvodov.

Čas za oddajo predlogov za nagrado je od 10. septembra 2007 do 31. januarja 2008. Slovesnost, na kateri bodo podelili nagrade bo potekala 30. maja 2008 v Vicenzi. Takrat bodo v Palladijevem gledališču odprli tudi razstavo nagrajenih del.


Več:
Dedalo Minosse

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh