info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
10. 9. 2007

Študentsko delo v New Yorku

Uredništvo
Morda študirate in si želite mednarodne prakse? Sodelovanja z znanimi imeni? Obvladovanja najsodobnejših digitalnih tehnologij? Če si poleg tega želite nekaj časa preživeti v New Yorku bosta delovni mesti, ki ju ponuja Situ Studio, kot nalašč.

Situ Studio je bil ustanovljen v letu 2005 v Brooklynu. Z interdisciplinarnim načrtovalskim pristopom Situ Studio deluje na preseku arhitekture in različnih drugih področij. Delo pisarne poteka v tesnem sodelovanju z geologi, pisatelji, biologi, inženirji, aktivisti in umetniki.

Glavna komponenta prakse, ki jo izvaja Situ Studio je implementacija novih digitalnih načrtovalskih in proizvodnih tehnologij. Delovni prostor v studiu je tako enakomerno razdeljen na pisarne in delavnico, ki je opremljena s CNC rezkalnikom, kar sodelavcem studia omogoča popolno izkoriščanje potencialov najsodobnejših orodij.

Situ Studio dela na lastnih arhitekturnih projektih, poleg tega pa modelira za praktično vse pomembne arhitekte in umetnike, ki trenutno ustvarjajo v ZDA: Acconci Studio, Bernard Tschumi, Eisenman, Steven Holl, Asymptote, Diller Scofidio, Rem Kolhaas...


Več:
>>Situ Studio / razpis za študentsko delo v NYC
>>www.situstudio.com

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
Situ Studio / razpis študentsko delo v NYC
www.situstudio.com

na vrh