info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
14. 9. 2007

Delavnice za vas

Uredništvo
V Kocjančičih, vasici nad Koprom, društvo Rokava v soboto in nedeljo 15. in 16. septembra 2007 organizira prve kreativne Delavnice za vas. Tema letošnjega druženja ustvarjalcev bo arhitekturno obarvana.

Kot ugotavljajo organizatorji v vabilu je bila arhitektura tudi na podeželju vedno nosilec socialnih funkcij in je predstavljala generator druženja, spoznavanja in izmenjave mnenj. Če je imela vas gostilno, cerkev in trg, so se ljudje bolje poznali, se razumeli in usklajevali ter tako tudi napredovali. Namen letošnjih delavnic sicer ne bo postaviti diskoteko, cerkev ali gostilno, usmerjen pa bo na iskanje rešitev za lokacijo, oblikovanje in vsebino manjkajočega družabnega prostora v Kocjančičih.

Hkrati je delavnica namenjena seznanjanju s problematiko vasi, njeno zgodovino, običaji, ljudmi. Spanje bo organizirano v eni od hiš v vasi ter v šotoru. Zato organizator opozarja, da vzamete s sabo spalne vreče in topla oblačila. Vremenologi pa v Kocjančičih napovedujejo toplo in suho vreme. Dodatne informacije dobite na telefonskih številkah 051 345 023 (Aleš) in 031 536 566 (Andraž).

Več:
>>Kocjančiči

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

mb
Brez naslova, 17.9. 2007, 09:36

in zakaj je novicka objavljena manj kot en dan pred dogodkom?!?!

bodo še kakšne ponovitve ali je to edini termin?


Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.na vrh