info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
26. 9. 2007

O regionalnem razvoju Slovenije v Postojni
Geografski inštitut Antona Melika, v sodelovanju s Službo vlade za razvoj in Občino Postojna, vabi na simpozij Regionalni razvoj v Sloveniji, ki bo 27. septembra 2007 potekal Jamskem dvorcu v Postojni.

Osrednja tema letošnjega simpozija bo "Veliki razvojni projekti in skladni regionalni razvoj". Na simpoziju se bodo zbrali predstavniki regionalnih razvojnih agencij, podjetniških centrov, državnih ustanov, občin, izobraževalnih in raziskovalnih organizacij, vsi tisti, ki se dnevno srečujejo s problematiko regionalnega razvoja v Sloveniji.

Kotizacija za udeležbo na simpoziju znaša 100 EUR (DDV je vštet v ceno). Na spletnih straneh ZRC SAZU najdete podrobnejše informacije o prijavi, plačilu kotizacije, programu simpozija in predavateljih si preberite na spletni strani.

Več:
>>ZRC Sazu

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh