info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
28. 9. 2007

(od)Rešitev prostora

.
Skupina slovenskih podjetij, ki so povezana z gradnjo, bo 24. in 25. oktobra 2007 v Kongresnem centru Mons v Ljubljani organizirala dogodek (od)Rešitev Prostora – celovite rešitve za dobro počutje v prostoru. Dogodek se osredotoča na integralne pristope k oblikovanju notranjega prostora ter povezovanje projektantov različnih strok, proizvajalcev prostorskih elementov in naročnikov.

Prostor predstavlja celoto, zato je pri pravilnem načrtovanju oziroma kasneje izvedbi potrebno združevati in prepletati več različnih tehničnih področij hkrati - oblikovanje stropov, talnih oblog, predelnih sten, načrtovanje sistema klimatizacije ter ogrevanja, osvetlitve, sistema ozvočenja, alarmiranja in celotne multimedije.

Namen dogodka je investitorjem, načrtovalcem, projektantom arhitekture kot inštalacij ter izvajalcem predstaviti nov, celosten pristop pri obravnavanju prostora in njihovim načrtom oziroma izvedbi dodati novo vrednost - v prvi vrsti kot optimalne rešitve, ki rezultirajo v izboljšanem počutju uporabnikov.

Preko zgodbe štirih izdelanih ambientov - šolske učilnice, pisarne, bolniške sobe ter trgovskega lokala - se bodo v aktivni predstavitvi prepletala tehnična vprašanja, ideje in nove zamisli z ustreznimi rešitvami. Sodelujoči bodo na tehnični način predstavili temeljna izhodišča za optimalne prostorske rešitve »na katerih domišljija še vedno lahko poleti«.

Na dogodek so vabljeni slovenski projektanti, oblikovalci notranje opreme ter investitorji. Vsak dan bo možnost individualnih pogovorov, pridobitve tehničnih informacij ter materialov, ki jih bodo predstavili tehnični predstavniki sodelujočih podjetij.

Dogodek bo potekal v dveh delih oziroma dneh, 24. oktobra za arhitekte ter investitorje ter 25. oktobra za izvajalce del.

Program:
Sreda, 24. oktober 2007
10.00: Osrednji dogodek (od)RešitevProstora
Voditelj: Peter Poles
Sodelujoči: Armstrong, Hidria Imp Klima, INTRA Lightning, Interflooring, Kalcer, AVC Group.

14.00 – 18.00: Odprta vrata dogodka
Individualni tehnični razgovori, ogledi razstavljenih ambientov, pridobivanje vzorcev ter tehnične dokumentacije

19.00:v Coctail srečanje arhitektov, investitorjev ter izvajalskih podjetij z zabavnim delom
Neformalnemu srečanju sledi pogostitev.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
Dogodek organizira šest vodilnih podjetij na posameznih področjih:
Armstrong Stropni sistemi
(stropne obloge),
Hidria IMP Klima
(sistemi klimatizacij),
Intra Lighting d.o.o.
(svetila in svetlobne rešitve),
Interflooring d.o.o.
(talne obloge),
Maars predelne stene
(predstavlja Kalcer d.o.o.),
AVC Group d.o.o.
(sistemi ozvočenja in multimedijskih rešitev).

Udeležba in informacije:
Število mest je omejeno, zato udeležbo potrdite najkasneje do torka, 9. oktobra 2007 po telefonu 01 362 81 28, faxu 01 362 81 29 ali e-pošti:
od.resitev.prostora@siol.com.na vrh