info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
17. 10. 2007

Natečaj Novo mesto naprej pod ZAPS
Na temo nadaljevanja izvedbe natečaja za Novi trg v Novem mestu so se v ponedeljek sestali naročnik natečaja, Elektroservisi d.o.o., Mestna občina Novo mesto (MONM) in Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS). Na sestanku so se dogovorili o nadaljevanju natečaja.

Udeleženci sestanka so se strinjali z ugotovitvijo, da je ZAPS pristojna za izvajanje natečaja Novi Trg v Novem mestu. Vse natečajnike, ki so doslej dvignili razpisno natečajno gradivo, bo skrbnica natečaja obvestila, da bo gradivo dopolnjeno, rok oddaje natečaja pa podaljšan. Sklenili so, da bodo natečajno gradivo dopolnili. Pri tem bo MONM pripravila in bo odgovorna za urbanistični del natečajne naloge, Elektroservisi d.o.o. pa za arhitekturni del. ZAPS bo dopolnila natečajne pogoje.

Tudi sestava ocenjevalne komisije se bo spremenila, tako da bo v skladu s Pravilnikom o javnih natečajih in odlokom ureditvenega načrta, ki velja na Novem Trgu. Po novem bo ocenjevalna komisija sestavljena iz 3 članov naročnika (od tega 2 člana Elektroservisi d.o.o. in 1 član MONM) in 2 članov ZAPS. V ocenjevalni komisiji bo tudi izvedenec za kulturno dediščino.

Naročnika in zbornica so se dogovorili, da vsak svoj del natečajnega gradiva pripravijo do srede, 24. oktobra. Po medsebojnem usklajevanju gradiva in potrditvi s strani ocenjevalne komisije bo dopolnjeno gradivo objavljeno na portalu javnih naročil in na spletni strani ZAPS. Posebej pa bodo po pošti novo gradivo prejeli vsi tisti natečajniki, ki so natečajno gradivo prevzeli že v roku razpisa, ki je bil objavljen na naših spletnih straneh 14.09.2007.


Več:
>>Arhiforum
>>Od Kapiteljske cerkve 200 metrov..., Mitja Simič
>>Apel Društva Novo mesto, Park 09.10.2007
>>Natečaj Novi trg v Novem mestu, Trajekt 14.09.2007

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
Arhiforum
Od Kapiteljske cerkve 200 metrov...
Mitja Simič
Apel Društva Novo mesto
Park 09.10.2007
Natečaj Novi trg v Novem mestu
Trajekt 14.09.2007na vrh