info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
11. 12. 2007

Oživljanje teras z evropskim projektom
V februarju bo v Ljubljani potekal zanimiv mednarodni dogodek - konferenca 'Oživele terasaste pokrajine: Perspektive in strategije za oživitev opuščenih območij' bo del zaključne faze projekta Interreg III B Alpine Space (The Terraced Landscapes of the Alpine Arc).

Dogodek pripravlja Fakulteta za arhitekturo Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Urbanističnim inštitutom Republike Slovenije in italijansko regijo Veneto. Vsebinsko bo konferenca razdeljena na štiri tematska področja, znotraj katerih bodo udeleženci skušali odgovoriti na vprašanja naravnih nesreč, kmetijske proizvodnje, turizma in politike načrtovanja. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku, s simultanim prevodom v slovenski in v italijanski jezik. Vsi prispevki morajo biti oddani in predstavljeni v angleškem jeziku.

Prireditelji konference pozivajo k udeležbi na konferenci in predstavitvi dosežkov raziskovalnega dela in izkušenj. Vse informacije o konferenci (podrobnejše informacije o temah, postopku prijave, zbiranju povzetkov itd.) so na voljo na spletni strani konference.


Več:
>>www.alpter.net

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
www.alpter.net

Informacije:
Barbara Černič Mali, UIRS
Tel. + 386 1 420 13 15
e-mail: >>barbara.cernic@uirs.si

Lučka Ažman Momirski, FA UL
Tel: +386 1 2000 734
e-mail: >>lucija.azman@fa.uni-lj.sina vrh