info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
12. 1. 2008

'Gozd in les: zelene poslovne priložnosti'
Inštitut za trajnostni razvoj pripravlja mednarodno konferenco o 'zelenem podjetništvu', ki bo 11.-12. februarja 2008 v ljubljanskem hotelu Mons. Na konferenci bodo predstavili možnosti povezovanja ekonomskih in okoljskih vidikov uporabe lesa.

Les danes postaja vse bolj pomemben material – njegova ustrezna uporaba pravilno upravljanje z gozdom sta odličen "protistrup" proti podnebnim spremembam in upadanju biotske raznovrstnosti. Obenem je les kot človeku prijazen material vse bolj zaželen pri potrošnikih.

Osrednja tema konference je povezovanje sodobnih potreb in trendov v t.i. "zeleno podjetništvo" – promocija izdelkov in storitev, ki so vezani tako na les kot tudi na ostale funkcije gozda in prinašajo korist podjetjem in obenem naravi. Načine tega povezovanja bodo predstavili številni tuji strokovnjaki ter slovenska podjetja.

Prijave: do 05.2. oz. po znižani ceni do 25.1.2008.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
Konferenca:
Gozd in les: zelene poslovne priložnosti
11.-12. februar, Hotel Mons, Ljubljana

Organizator:
Inštitut za trajnostni razvoj, Ljubljana
>>www.itr.si


Program:
>>Program s prijavnico (*.pdf 80kB)
>>Prijavnica (*.doc 30kB)na vrh