info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
9. 3. 2008

Winy Maas v Ljubljani

Uredništvo
Hrvaški Arhitekst letos drugič organizira mednarodni simpozij arhitekture v Sloveniji. Ljubljanski dnevi Orisa, bodo potekali 09.04.2008, v Hotelu Mons. Na simpoziju bo predavalo pet domačih in tujih arhitektov, ki bodo predstavili svoje dojemanje arhitekture, oblikovanja in kulture.

Na podlagi pozitivnega odziva bralcev na tematike, ki jih pokriva revija Oris, so se izdajatelji že lani odločili v Ljubljani organizirati pomanjšano verzijo priljubljenega zagrebškega arhitekturnega simpozija. 'Ljubljanski Dnevi Orisa' prinašajo v Ljubljano nekaj zanimivih mednarodnih arhitektov in ob njihov bok postavljajo domače, ki naj bi tako postali del svetovne arhitekturne scene. Arhitekst je leta prve dneve Orisa organiziralo leta 2001, lanskoletni simpozij v Zagrebu, ki je medtem postal tradicionalen, pa je pritegnil že 2000 slušateljev.

Organizatorji na aprilskih dnevih Orisa v Ljubljani napovedujejo Winiya Maasa iz nizozemske arhitekturne pisarne MVRDV, arhitekte WSP iz Kitajske, Querkraft iz Avstrije ter lokalne zvezde: Tomaža Krušca ter Studio UP iz Hrvaške. Cena vstopnice bo 30,00 evrov (študentska 20,00 evrov), naročniki revije pa lahko uveljavljajo 10% popust.


Več:
>>Ljubljanski dnevi Orisa

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

majči
končno!, 10.3. 2008, 13:34

Komaj čakam, je že čas, da se tak dogodek zgodi pri nas. Men je blo v Zagrebu super.

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
>>Ljubljanski dnevi Orisana vrh