info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
7. 5. 2008

Belgrade Design Week 2008
V Beogradu bo letos že tretjič potekala zanimiva svetovna konferenca kreativne industrije, Belgrade Design Week 2008. Konferenca z naslovom "Modern2" bo potekala konec tega tedna, od 8. do 10. maja. Udeleženci bodo v Beogradu odkrivali, kaj sploh pomeni moderno na začetku nove dobe, po tem ko smo preživeli modernizem in postmodernizem.

Na njej bo nastopilo nekaj vrhunskih predstavnikov svetovne arhitekture, oblikovanja, marketinga, založnistva, novih medijev in iz poslovnega sveta. Konferenca je tematsko razdeljena na 2 temi: 'The ABCD Of Design Superstars' in 'The Business Of Design Masters'. Organizatorji napovedujejo nastop slavnih arhitektov in oblikovalcev kot so: Daniel Libeskind, Ronan in Erwan Bouroullec, Studio Dumbar, Paola Antonelli/MoMA NY, Crispin Porter+Bogusky, Bjarke Ingels/BIG, Konstantin Grcic, Patrizia Moroso... Poleg konference se bo v tem času v Beogradu odvijalo tudi precej spremljajočih aktivnosti: razstave, prezentacije in zabave, po katerih je balkanska prestolnica še posebej znana.

Zastopnik BDW za Slovenijo in države EU je Studio 360. Več podatkov o prijavi in udeležbi na konferenci najdete na njihovi spletni strani.


Več:
>>Studio 360
>>Belgrade Design Week

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.na vrh