info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
2. 7. 2008

Natečaj IYDEY za mlade
British Council tudi letos razpisuje natečaj na področju oblikovanja - IYDEY (International Young Design Entrepreneur). Natečaj je namenjen mladim 25-35 letnim ustvarjalcem na področju arhitekture, oblikovanja notranje opreme, krajinske arhitekture, grafičnega in industrijskega oblikovanja ter promocije.

Finalist iz Slovenije bo med plačanim 13-dnevnim obiskom Velike Britanije imel priložnost spoznati vodilne britanske strokovnjake za oblikovanje in obiskati 100% Design, londonski sejem pohištva in notranje opreme. Zmagovalec mednarodnega natečaja pa bo prejel tudi 7.500 GBP za svoj nov projekt in dobil priložnost, da se naslednje leto predstavi lastno produkcijo na sejmu 100% Design. Natečaj je namenjen spodbujanju promocije kvalitetnega slovenskega oblikovanja na mednarodnem trgu in obenem k vključevanju v širše poslovno omrežje, ki ga ponuja sejem 100% Design. British Council trenutno razpisuje še dva mednarodna natečaja - Young Screen Entrepreneur 2008 in Young Interactive Entrepreneur 2008, ki sta namenjena mladim ustvarjalcem na področju filmske industrije in interaktivnih tehnologij.


Več informacij:
>> www.britishcouncil.si

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh