info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
2. 9. 2008

Po nizkoenergetskem Vorarlbergu

Uredništvo
CIPRA Slovenija 16. in 17. oktobra 2008 v okviru projekta Climalp organizira strokovno ekskurzijo v avstrijski Vorarlberg. Ekskurzija z naslovom 'Energetsko varčne zgradbe iz lesa regionalnega izvora' je namenjena različnim strokovnjakom: tako arhitektom in planerjem, kot strokovnjakom na področju energetike, gozdarstva, gradbeništva, zaposlenim na občinah in vsem ostalim, ki jih zanima energetsko varčna gradnja.

Udeležencem ekskurzije bo prvi dan temo osvetlil Felix Hahn, vodja projekta Climalp. Ogledali si bodo pasivno enodružinsko hišo Metzler v Schwarzenbergu in se na vorarlberškem Inštitutu za Enegetiko v Dornbirnu udeležili delavnice na temo energijsko učinkovite gradnje. Drugi dan ekskurzije bo namenjen ogledu nekaj nizkoenergetskih enodružinskih hiš in dveh občinskih centrov.

Cena ekskurzije znaša 105 € za člane društva CIPRA Slovenija, za nečlane pa 125 €. Strošek vključuje organizacijo, vodenje, prevoz in tolmačenje. Prenočevanje in hrano udeleženci plačajo sami.


Več:
>>Climalp
>>Program ekskurzije (*.pdf)

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

Hermann Kaufmann: Večstanovanjska lesena pasivna hiša Oelzbuendt, Dornbirn

na vrh