info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
29. 9. 2008

Izkušnje gredo dobro v promet
Na tretji konferenci Meseca oblikovanja, ki bo 23. in 24. oktobra 2008 potekala na Ljubljanskem gradu, se bodo pogovarjali o vrednosti izkustva. Konferenca je namenjena podjetnikom, ki se ukvarjajo z razvojem novih izdelkov in vedo, da sta tveganje in novo izkustvo edini zagotovili za prihodnost.

Mesec oblikovanja, ki je postal eden glavnih oblikovalskih dogodkov v Sloveniji, je namenjena podjetnikom, investitorjem, inženirjem, tržnikom, oblikovalcem in arhitektom. V Ljubljano bodo organizatroji tudi letos pripeljali vodilna svetovna imena, ki usmerjajo razvoj oblikovanja in dvigujejo potrošniški adrenalin. Med njimi bodo Nicolas Minvielle , sedem let je bil odgovoren za blagovno znamko Philippe Starck, Christoph Böninger , leta 1982 oblikoval prvi PC laptop na svetu, Jakob Odgaard , generalni direktor oddelka za rastoče trge podjetja Bang & Olufsen, Allan Chochinov , glavni urednik portala Core77, Victor Gerardo Martinez , v Monterreyu vodi laboratorij za raziskave novih biorazgradljivih materialov, Frans Joziasse , ustanovitelj mreže agencij ki svetujejo naročnikom, kot so Audi, LEGO, Roca, Siemens, Lafarge, Johnson Controls, Hyundai & KIA Motors, Bugaboo, David Charles Cash , direktor za mednarodni razvoj, odgovoren za izvajanje strategije, s katero bo BDP postal vodilna mednarodna oblikovalska organizacija, Enrique Limon , ustanovitelj studia za reurbanizacija Seoula, Kim Aalto , odgovoren za strateško načrtovanje razvoja blagovnih znamk in trženja pri finskem Mozu, David Carlson , ustvarjalec blagovnih znamk, kot so Absolut, Level Vodka in Sony Ericsson, Richard Eisermann in Anja Klüver , ustanovitelja podjetja za strateško oblikovanje Prospect. Frederik Andersen , razvija koncept hitrosti, inovacije, Paul Cocksedge , učenec Rona Arada, Kunle Adeyemi , pri OMA zadolžen za projekte v Aziji, Jan Egil in Stefan Dahlkvist , ustanovitelja podjetja Moods of Norway. Moderator konference bo Carl William Kerchmar .

Vsi predavatelji bodo predavali v angleškem jeziku. Organizatorji zbirajo prijave do zapolnitve prostih mest (250). Redna cena za kotizacijo je do 1. oktobta 290€ na osebo, po 1. oktobru pa 390€.


Več:
>>Mesec oblikovanja 2008

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
>>Mesec oblikovanja 2008


Transcom Laptop, Christoph Böninger (1982)
www.auerberg-design.comWhirlpool Project F, Prospect (2008)
www.prospectdesign.euna vrh