info akcije magazine id mail english
Piranski dnevi 2003Trajekt javnoPredavanjaRez. ankete
9. 11. 2003

Za boljši prostor in boljšo arhitekturo

Trajekt javno
Trajekt otvarja letošnje Piranske dneve arhitekture. V petek 21. novembra 2003 ob 10.00 se bo na povabilo prireditelja, ki je ta nastop poimenoval Trajektova matineja odzval s sklopom kratkih predavanj. Vabimo vas, da se predavanj udeležite in vas obenem opozarjamo, da ne pričakujte risank. Trajekt bo "Med racionalnim in iracionalnim v arhitekturi", kakršna je naslovna tema letošnjih PDA skušal ostati v okvirih razumnega.

Sodelavci Trajekta menimo, da je na področju urejanja prostora več kot dovolj neracionalnega. Svoje sile zato usmerjamo v široko odprto razpravo o arhitekturi v slovenskem življenju in prostoru, v ustvarjanje zdravega profesionalnega okolja. Zanima nas resnica o arhitekturi in načrtovanju, ki se nam kaže skozi prizmo pojavnosti arhitekture v slovenskem javnem življenju. Zanima nas, kako lahko s profesionalnim delom izboljšamo stanje v realnem okolju. V svojem nastopu bo skušal Trajekt ugotoviti, kako ustvariti ugodnejšo klimo za sporazumevanje med načrtovalci, uporabniki, politiki, vlagatelji... Za boljši prostor in boljšo arhitekturo.

Pod naslovom Trajekt javno bodo nastopili sodelavci iz Trajektovega Magazina:

>> Matevž Čelik
>> Klemen Fele
>> Tina Gregorič
>> Blaž Križnik
>> Domen Fras
>> Maja Simoneti

Za podrobnejše informacije še naprej spremljajte dogajanje na Trajektu.

VSTOP PROST!

Več:
>>Trajekt javno / program
>>Piranski dnevi arhitekture / spored celotnega seminarja

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh