info akcije magazine id mail english
01PartnerjiNoviceURBACT
26. 10. 2009

Mesta se soočajo z gospodarsko krizo

November 09 | Številka 01 (*.pdf 700 kB)


Poglobljeno: Vpliv gospodarske krize na mestna gospodarstva

Spoznajte se z razvojem znanstvenih parkov v trenutnih razmerah krize: spoznanja pridobljena na podlagi izkušenj mest, ki so vključena v project REDIS URBACT.

Reportaža: Urbano potovanje v središče Švedske
V okviru švedskega predsedovanja Evropski uniji in ob pripravi letne conference URBACT v Stockholmu, boste odkrili Södertalje, Herrljunga in Malmö, pokukajte v osebnosti teh mest in spoznajte izzive s katerimi se soočajo: to je dober način, da dobite občutek za švedsko urbano kulturo.

Letna konferenca URBACT v Stockholmu
Letna konferenca URBACT se bo odvijala v Stockholmu, v sredo, 25. novembra 2009 (od 8.00 do 17.15 ure), v tovarni Nacka Strand Stockholm, stavbi nekdanje tovarne avtomobilov iz 19. stoletja.

Prihajajo novi projekti URBACT!
Drugi poziv za zbiranje predlogov za vzpostavitev dvanajstih novih tematskih omrežij in treh novih delovnih skupin se je zaprl v petek, 25. septembra 2009 opoldne.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
URBACT Novice | številka 01 | November 09 (*. pdf 700 kB)
na vrh