info akcije magazine id mail english
01PartnerjiNoviceURBACT
15. 1. 2010

Dileme celostnih programov za urbano prenovo, vezanih na območje

Januar 2010 (*.pdf 700 kB)


Poglobljeno: Dileme celostnih programov za urbano prenovo, vezanih na območje

Cilj »nove generacije« celostnih programov za urbano prenovo, vezanih na območje je izboljšati ogrožena območja s pomočjo zapletenih in medsebojno povezanih večsektorskih ukrepov, ki ne zajemajo le fizična in socialna vprašanja, ampak celo vrsto vladnih in upravnih zadev.

Reportaža: Aktivno medgeneracijsko vključevanje: Učenje iz izkušenj mest na URBACT letni konferenci v Stockholmu.
Iz poročila delavnice Ulf Hägglund. Več kot 320 ljudi se je 25.novembra udeležilo URBACT letne konference v Stockholmu, kjer so URBACT projekti obravnavali izzive celovitega trajnostnega razvoja mest v okviru gospodarskega nazadovanja in okoljske negotovosti.

URBACT nadzorni odbor je 24. januarja odobril 16 novih URBACT projektov
Odobreni projekti so še v razvojni fazi in bodo dopolnili partnerstvo. V kolikor bi želeli postati partner, se prosim obrnite na relevantnega vodilnega partnerja. Oglejte si opise novih projektov.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
URBACT Novice | Januar 2010
(*.pdf 600 kB)
na vrh